Oranjewoudfestival 3 juni met Andrew Wise

May 18, 2016 Webmaster No comments

Op 3 juni geeft Albert Bonnema een recital met pianist Andrew Wise in het Oranjewoud festival. Het  concert gaat twee keer : om 19.30 en om 21.30. Er worden werken uitgevoerd  van o.a. Richard Strauss, Wagner, Quilter( Shakespearesongs) en Rachmaninoff. De liederen van Rachmaninoff gaan in een Friese vertaling. De Friese dichter Fedde Schurer beschreef in het gedicht “Mear as ien” zijn liefde voor zowel Friesland als Amsterdam. Andrew Wise heeft de tekst op muziek gezet. Tussen de stukken door vertelt Albert Bonnema  over “zijn reis”, van de Friese Waddendijk tot op de internationale Operabühne. Natuurlijk ontbreekt het lied “It Heitelân” (uit it “Frysk lieteboek”) ook niet.

Voor meer informatie www.oranjewoudfestival.nl

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment